Notificació

Mulla't 2017

Mulla't per l'esclerosi múltiple Vina aquest diumenge dia  9 de Juliol  a "Mullar-te" en la nostra piscina!! S...

Eiii que parlen de Nosaltres...

Els nostres clients bloguegen sobre la seva experiència durant la seva estada al nostre càmping i al nostre poble, Les Planes d'Hostoles!
Entra i mira a través dels seus ulls com és el nostre càmping!! També hi ha fotos!!!

Anècdota:
Cert dia arriba una noia molt enèrgica amb ganes de voltar tot el poble i tot d'una manera molt graciosa, comença a emportar-se tot tipus d'informació sobre la zona que veu davant seu, triptics, mapes, folletons, guies...en fi, suposo que en va fer bon ús ja que al marxar els va tornar a recopilar tots un altre vegada!
En silenci patia una mica per ells, ja que el temps no semblava que volgués ajudar gaire, no parava de ploure, però bé, al final sí que va sortir el sol i ens van venir a demanar per vaques, gallines i gorgues. Mala sort no van aconseguir veure vaques però prometen tornar així que...
Laura encara us queda molta cosa que veure, la gorga de Can Poeti, el Castell d'Hostoles, cavalls...i si  us agrada explorar, hi ha més cascades per explorar darrera l'església i més!

"Els passats dies 5,6 i 7 de juliol vem estar al vostre camping. Ens va agradar molt.
  Ens veiem a la propera escapada.
  Laura!!"

Si us ha agradat el blog, també els podeu seguir al Facebook

(Actualització de l'enllaç a la secció PEKE-AVENTURAS en la web MamiFraggle. S'ha de fer correr fins al final de tot a l'entrada "Les Planes d'Hostoles Julio 2015", ja que va ser la seva primera escapada! 😉)

This entry was posted on 3 d’ag. 2015 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply