Notificació

Mulla't 2017

Mulla't per l'esclerosi múltiple Vina aquest diumenge dia  9 de Juliol  a "Mullar-te" en la nostra piscina!! S...

Nova Pàgina web 2017

Bon dia!!!

Ahir vam publicar per fi la nova actualització de la nostra pàgina web, ara amb sistema responsive, que s'adapta a totes les pantalles!

A més, hem afegit molta quantitat de contingut nou amb noves seccions perquè puguis tenir tota la nostra informació i de l'entorn sense fer tantes recerques, només a un cop de clic!

El nostre objectiu és que només navegant per la web, puguis resoldre tots els teus dubtes! Però si te'n queda algun, no dubtis en enviar-nos un e-mail o trucar-nos! Estarem encantats de poder ajudar-te!
Un punt interessant que hem afegit aquest cop, és on us expliquem La Nostra Història, no te'l perdis!

Pròximament activarem més idiomes perquè tothom entengui el que volem dir. El primer afortunat serà el Castellà! No per res en concret...només que és el que tenim més per mà!

També tenim plans d'afegir més seccions de cara a l'estiu, com ofertes o packs de promocions...encara ho estem perfilant, així que no us ho perdeu!

Hem treballat conjuntament amb el suport de l'equip de GPI Software i hem fet molt bona feina junts! Ens han atès molt bé i han tingut molta paciència amb nosaltres, sense comptar que ens han escoltat i han sabut donar-nos el que buscàvem! Moltes gràcies a tots els que hi heu treballat, esperem continuar així de bé amb aquesta relació en el futur!

Aprofitem per agrair tot el suport que ens han donat des de Turisme Garrotxa facilitant-nos fotografies i altre contingut del seu web, a part d'altres detalls de molta importància que no cal mencionar, i el suport que encara ens donen amb l'acreditació de la Carta Europea de Turisme Sostenible.

En conclusió, que hem fet molt bona feina tots plegats i us estem molt agraits per tot el suport que ens heu donat! També agraim la col·laboració dels nostres clients que ens han ajudat i ens ajuden a millorar cada dia per oferir el servei que necessiten obtenir de nosaltres.

Moltes gràcies a tots!
Aquí una mostra de la feina assolida i en continu progrés, però fes-hi clic i mira-la tota sencera!

Una abraçada,
M.


This entry was posted on 4 de març 2017 and is filed under ,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply